Activitati creative: coloreaza, joaca, priveste!

Termeni de utilizare


Definitii
Termenii "Chuggington.ro", "JucariaTa.ro", "site-ul", "Imperial Solutions", "noi", reprezinta firma Imperial Solutions SRL si serviciile sale oferite prin site-urile http://chuggington.ro/ si www.jucariata.ro SC. Imperial Solutions SRL are sediul principal in Tg.Mures, str. Homorodului nr.2, si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/2192/2007, cod fiscal RO22907508, capital social 200 RON.
Prin termenii "Utilizatorul" si "Clientul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile http://chuggington.ro/ si jucariata.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea acordului de utilizare
Serviciile si continutul chuggington.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul chuggington.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea siteului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Imperial Solutions SRL, poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului Imperial Solutions SRL reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului acord.

Utilizarea materialelor/ Drepturi de autor (copyright)
Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Imperial Solutions SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Imperial Solutions Srl, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Imperial Solutions Srl accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul chuggington.ro
Imperial Solutions Srl nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati Imperial Solutions Srl permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu o comanda efectuata sau un comentariu .
Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.
Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului chuggington.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate chuggington.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la chuggington.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.
Plata produselor
Produsele Chuggington sunt comercializate prin intermediul site-ului jucariaTa.ro.
Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 3 modalitati de plata, pe site-ul jucariaTa.ro:
- la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite.
- transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.
- cu card: daca ati ales sa platiti cu card, dupa finalizarea comenzii veti fi condusi intr-o zona securizata de pe serverul procesatorului (partenerul nostru in procesarea platilor online) in care veti putea efectua plata in conditii de securitate maxima. Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Se completeaza un formular cu datele cardului de credit/debit. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. jucariaTa.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra (numar de card, data expirarii etc.). Solutia procesatorului este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode, mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card. Cardul dumneavoastra nu este debitat pana in momentul in care produsele comandate nu parasesc depozitul nostru. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. jucariaTa.ro accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
Responsabilitati privind produsele
chuggington.ro nu garanteaza ca descrierea produselor, pozele sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. chuggington.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care jucariata.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. chuggington.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. chuggington.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta chuggington.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
Limitari ale responsabilitatii
chuggington.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. chuggington.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. chuggington.ro nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.
Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA. chuggington.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre chuggington.ro
Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Imperial Solutions Srl. in privinta utilizarii site-ului chuggington.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Imperial Solutions Srl si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului chuggington.ro impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Imperial Solutions Srl sau site-urile sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii Imperial Solutions Srl sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Imperial Solutions Srl vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.