Activitati creative: coloreaza, joaca, priveste!

Transport si Returnari


Produsele Chuggington sunt comercializate prin intermediul site-ului jucariaTa.ro.

Dupa confirmarea comenzii, veti primi un email de confirmare a acesteia.

Livrarea produselor si costurile de livrare
Livrarea are loc prin intermediul firmei de curierat rapid.

Comanda Dumneavoastra va fi livrata in 1 - 2 zile lucratoare.

Taxa serviciului de transport prin curierat rapid este de:
18.00 Lei, pentru comenzi intre 0.00 Lei si 250.00 Lei
0.00 Lei, pentru comenzi de minim 250.00 Lei

Monitorizarea comenzii dvs. prin sistemul Track & Trace GLS - Puteti urmari traseul coletului dvs. direct pe site, din momentul efectuarii comenzii si pana in momentul in care acesta a ajuns la destinatie.
Prima informatie oferita de sistemul de monitorizare Track & Trace va fi afisata in contul dvs. in momentul in care coletul ajunge in depozitul central GLS (dupa ora 23:00, in aceeasi zi in care coletul a fost preluat de la jucariaTa.ro).
Modalitati de plata
Pentru a achita contravaloarea produselor aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:
- la livrare (ramburs): pentru cei care au ales modalitatea de plata in numerar la livrare, plata se va efectua direct curierului care va aduce comanda la data si la ora stabilite.
- transfer bancar: in cazul in care optati pentru aceasta metoda de plata, dupa finalizarea comenzii veti primi prin email o factura proforma pentru efectuarea platii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti o copie a ordinului de plata prin e-mail sau fax. In momentul primirii confirmarii un operator va va contacta pentru stabilirea datei de livrare.
- cu card: daca ati ales sa platiti cu card, dupa finalizarea comenzii veti fi condusi intr-o zona securizata de pe serverul procesatorului (partenerul nostru in procesarea platilor online) in care veti putea efectua plata in conditii de securitate maxima. Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Se completeaza un formular cu datele cardului de credit/debit. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. jucariaTa.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra (numar de card, data expirarii etc.). Solutia procesatorului este certificata 3D Secure de catre VISA si MasterCard. Autentificarea platilor folosind programele Verified by Visa si MasterCard SecureCode, mentine acelasi nivel de securitate in mediul virtual al comertului electronic ca si in mediul fizic in care exista legatura directa intre comerciant si detinatorul de card. Cardul dumneavoastra nu este debitat pana in momentul in care produsele comandate nu parasesc depozitul nostru. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. jucariaTa.ro accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard

In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, comanda se considera refuzata de catre client. Comanda nu va mai fi onorata si va putea fi anulata de catre jucariaTa.ro fara o notificare prealabila. In acest caz, jucariaTa.ro va putea solicita plata de despagubiri sau/si va putea refuza onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului. Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei in vigoare.